Bell Schedules » High School Regular Bell Schedule (A Day)

High School Regular Bell Schedule (A Day)

High School Regular Bell Schedule (A Day)
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:45 AM 45 min
Breakfast/Announcements 8:49 AM 8:54 AM 5 min
2nd Period 8:54 AM 9:39 AM 45 min
3rd Period 9:43 AM 10:28 AM 45 min
Enrichment 10:32 AM 11:04 AM 32 min
4th Period 11:08 AM 11:53 AM 45 min
5th period 11:57 AM 12:42 PM 45 min
Lunch 12:42 PM 1:12 PM 30 min
6th Period 1:16 PM 2:01 PM 45 min
7th Period 2:05 PM 2:50 PM 45 min
8th Period 2:54 PM 3:40 PM 46 min